Ponferrada- Cacabelos 16 km
10 september 2014 - Ponferrada, Spanje
Gisteravond als diner een broodje gezond in de kroeg met wifi en een amstel biertje:)
Fijn om Casper even te spreken! Vandaag alweer vier weken onderweg.
Een nacht in een warme kamer met 34 stapelbedden en veel snurkers...vroeg alweer de eerste rommelaars. Om half zeven grote licht aan en inpakken maar weer.
Zeven uur buiten en met de Amerikaanse Marleen Ponferrada (weer) uitgelopen. Daarna liep ik een stuk me t een Duitse Joanna van 20 jaar. Gezellig...
Na t ontbijt verder alleen gelopen. Ik had t zwaar. Spierpijn van de bergen gister. Mijn lijf moe...wilde niet.al vroeg heet...28 graden. Na meerdere kerken en dorpjes eindelijk weer wijnranken, fruitbomen en mooiere natuur.
Ik dacht ik neem een hotel..ff recupereren zoals de Fransman zei).. maar 35 euro vond ik teveel. Dus toch maar naar de Auberge municipal.
Wat een prachtige plek. Voor 10 euro kocht ik twee bedden en heb ik zo ook een soort van eigen kamertje (zie foto)
We slapen dus in soort van hokjes naast elkaar om de kerk heen. Keurig sanitair!
Goed gedaan Sassie.
Een Nederlands echtpaar naast me die zijn op de terugweg uit Santiago .zes weken onderweg...waar je zin in hebt...
Na de douche met voeten en zout in aspirine badje. Want de rechtervoet is nog steeds niet oke....helaas
Nu dus 13 uur. Zo lunchen en dan siesta!!!!!

nogmaals een kerk. Liefs A en P.
Wat ben je al ver! Het wordt nu alleen maar drukker... Door de caminotoeristen, vooral Spanjaarden die de laatste kilometers lopen en daarvoor hetzelfde verticaal krijgen als jij. Echter niet de beleving, de ontmoetingen en de ervaringen. Alhoewel dat laatste is ook niet altijd top. In mei was de sociale controle veel groter door de weinige pelgrims.
Straks gaan we onze ervaringen en foto's delen hee.
Een stevige knuffel en ik duim verder voor je.
Bruun
T zal toch moeilijk te begrijpen zijn voor de mensen die die dit niet gelopen hebben!
Tot later Xsas
Groet Truus en Cor.
Mooi hoor zo'n eigen kamertje, lijkt bijna op een hotel!
XxxSol
Maar dat kan ik ook niet terugvinden
Alles op mobiel is gepiel..
Bedankt voor je lieve stimulerende woorden! Xsas
Liefs, gertie
Jij kan dit ook gaan doen. Alle tijd rustig aan is heel bijzonder
Liefs en groetjes Saskia
Het allerbeste en ik blijf je volgen, daar heb ik nu tijd voor. Zit je lekker in net zomnetje nu?
Gertie
Ps in de zon is nu nog te heet! X