Samos - Vilei 20km
15 september 2014 - Vilei, Spanje
Ron en Sylvia kwamen redelijk snel terug. Ze trakteerden ons op een vroeg biertje en daarna werden we opgehaald door onze Franstalige gastheer. De twee persoonskamer bleek 20 euro pp....maar wel twee handdoeken shampoo en zeep ...luxe dus
Kleine siesta gedaan. Daarna rond zessen samen "gekookt" tonijnsalade en gegeten
Daarna naar de kerk. Mn eerste zingende kerkdienst..zie / hoor video.
De Belg waar ik al eerder mee heb gegeten en gelopen zat achter me in de kerk..
Na de dienst vrij vroeg slapen. Het werd een lange nacht. Veel wakker..warm ondanks t open raam
Dacht echt dat de bedbuggs bij me in bed sliepen maar niks te vinden...zien...overal bulten..muggen dan misschien??
S'morgens laat weggegaan..t is pas half 9 beetje licht...wel uiteindelijk weer samen gelopen: Ranja ..lydia en ik.
In stilte..heel prettig. Verder was er niemand op onze groene route..de andeten namen de weg...langs de snelweg...
We hadden een mooie groene route veel piepkleine dorpjes..af en toe een boze hond.
Half 11 eindelijk koffie en kwamen de wegen samen dus meer mensen..
Lydia stopte een dorp voor Sarria. Best moe en met een plek voor Ranja. Ik alleen verder. Best ongezellig zonder rondhuppelend hondje..
Verder alleen gelopen
Sarria vond ik te groot en te druk dus na de lunch met een Fransman op een bankje nog plaatsje verder gegaan...
Dat was afzien. Steil omhoog. Warm. Zweten. Waarom doe ik dit??
Rond twee uur op deze plek aangekomen. " dure" kamer 12 euro met vijf lage bedden en zeep:)
Ook MarieJose 19 jaar uit Mexico slaapt hier ..zij sliep gister ook bij ons in t hotel.
T is een mooie moderne Auberge.
Zwembad erbij. Afwisselend zon en regen. Dit is Galicia..veel regen dus..
Hier in de auberge toch wel weer veel bekende gezichten. Nu even verder geen zin in sociaal zijn:)
Ps weet niet waar Joke en Toos zijn?
30 tot 50 km voor mij schat ik in...
Iemand anders wel??
Tot morgen
Hi love

Nog 5 flinke afstanden te gaan, maar je redt het vast, hoor geen erge klachten.
Zo leuk dat hondje! Liefs
Morgen ga ik haar bellen. Hou je op de hoogte.
Vol houden hoor! Kus van Conny met een y.
Slaap lekker in je dure kamer! Morgen weer dapper verder, niet ver meer.
Liefs,
Sol
Groetjes Conny
Ga nu weekje naar Kos dus kan helaas je "doel//eindpunt" niet mee maken.
Suc6 nog de laatste loodjes!
Je ben een Topper.