Najera - Santo Domingo de la Calzada 28 km

25 augustus 2014 - Santo Domingo de la Calzada, Spanje

Vannacht lekker alleen in mijn kamertje. De kerk was de enige dwarsligger elk haf uur even de tijd laten horen....beetje jammer
Lekker uitgerust rond half zeven opgestaan...na de douche de rugzak routine 7 u weg naar Joke en Toos.
Die waren al op weg naar mij en  we vonden elkaar dus weer precies op tijd.  Na koffie verkeerd en een droge croissant op weg
Negen uur in Azofra. Weer koffie en lunch gekocht.
Gelukkig want de  volgende plaats Ciruena duurde achteraf uren...t boekje klopt soms totaal niet..horen we van meer..
Onderweg om 10.45 u zou ik door mijn werk Diana gebeld worden of ik geplaatst was voor mijn eigen baan inv de reorganisatie
Ik was opgestaan met een verdrietig gevoel en ook best onrustig en probeerde maar positief te blijven denken. Joke en Toos leven zo mee!
Nou en dus werd ik in the middle of  niks gebeld dat ik mocht blijven...zo blij....zoenen..enorm pamplona moment !!! Een pozitieve deze keer. Op naar de volgende...ik den dan aan. Bv de geboorte va de dochter van Alieke of goed nieuws over Anton !!!.een andere pilgrim was getuige van dit kleine feestje
We gaan t straks vieren.
De weg was heet steil en zwaar vandaag.
Onderweg wel hele leuke stop met stenen ligstoelen. Zie foto
Denk drie liter water en  twee keer schone sokken en twee  blaren rijker..Toos eentje...
Kwamen we om drie uur pas hier aan
Slaapzaaltje voor vijf
Een Franse man erbij nog ander bed leeg...bloedheet...32 graden...
Samen een biertje en douche was enz...
Later meer

1. Mira:
    25 augustus 2014
    he saskia! wat fijn dat je onderweg zulk goed nieuws hebt ontvangen.
    you go girl!
  2. Franca:
    25 augustus 2014
    Gefeliciteerd Saskia. Els Moraal Miranda Goudriaan en Leon Fictoor mogen ook blijven welke lokatie is nog niet bekend. Het is heel druk op face book met berichten. Dit nieuws moet toch vleugeltjes geven zou je denken. Een zware tocht dat is het. Ik heb heel veel bewondering voor jou. Groetjes
  3. Els:
    25 augustus 2014
    hA die Saskia, wat een fijn bericht he? marianne en jeannie zijn ook geplaatst, dus onze meidenkamer is er "door" . Veel succes met de tocht. Ik blijf je volgen!!!
  4. Jonny:
    25 augustus 2014
    Jeeejjj Sas!! Van harte gefeliciteerd!!!
    Wat een opluchting zal dat zijn dat je je baan blijft houden. Dikke zoenen en wat zal je nog veel meer gaan genieten van je reis. Vanaf morgen heb je vleugels!!!
    Liefs voor jullie 3, Jonny
  5. Saskia:
    25 augustus 2014
    Lieve meiden van mijn kamer: gefeliciteerd...ook voor Jeanny die onze kamer verlaten heeft :)
    En natuurlijk voor alle anderen die vandaag goed nieuws hebben gekregen.
    Voor de anderen Sterkte! X
    E verder iedereen bedankt voor de lieve reacties!

Speciaal voor Renate: je oma denkt veel aan je. Toevallig juist vandaag
    Daarom extra bedankt voor je knuffel heb n doorgegeven
  6. Paulina:
    25 augustus 2014
    Wat fijn Sas, van harte gefeliciteerd! Je gaat als een speer, TOP!
  7. Conny ter Metz:
    25 augustus 2014
    Vanharte gefeliciteerd Sas wat geweldig goed. Wat gaan jullie goed met het lopen. Op een paar blaren na. Geniet van de foto's en de verhalen. Mis m'n schatje wel. Maar dankzij jou zie ik ze nog eens. Kus van mij voor allemaal.
    Conny
  8. Dre Oosterveld:
    25 augustus 2014
    Dag lieve stoere meisjes!!!!!Het is bij jullie wel heet maar hier is het bijna geen uur droog.De open haard is aan,t is bar!!!!Wat geniet ik van de prachtige foto.s en wat fijn Saskia dat je baan blijft behouden,dat geeft vast wel een enorme kick.Sterkte verder en voor jullie alle drie een hele dikke kus en een knuf van Juulmijn hond[Toos is oppasmoeder van haar samen met Conny]

Dag lieve stoere meisjes,wat weer een prachtige foto.s en verhalen.Het is bij jullie wel heet maar hier is het bijna geen uur droog.Fijn Saskia van je baan,dat geeft vast een enorme kick.Sterkte verder en een dikke kus voor alle drie en een knuf van Juul mijn hond,Toos is de oppasmoeder samen met Conny.
  9. Solange:
    Hoi Sas,

Hartelijjk Gefeliciteerd, we proosten erop!
    Ook weer 28 km verder! Gaat lekker.

Xxx
  10. Ella:
    Hi Sas wat een goed nieuws! Gefeliciteerd! Groet Ella
  11. Ans van der Ham:
    25 augustus 2014
    Hoi stoere dochter! Leuk dat je gebeld hebt met geweldig goed nieuws over je baan. Succes verder met de tocht.
    Liefs Pa en Ma
  12. Saskia:
    Lief dre dankje xsas
  13. Saskia:
    Dank xxx
  14. Saskia:
    25 augustus 2014
    Hi ella ben erg blij! Xsaa
  15. Saskia:
    25 augustus 2014
    Lieve paps en mams een heerlijk moment om te kunnen delen
    Met iedereen die zo meeleeft!!!!@
    Bedankt allemaal
    Net getrakteerd op diner voor mijn maatjes!!
    Zo blij met dat we vandaag samen waren....
  16. Marike:
    25 augustus 2014
    Hoi Saskia, wat een goed nieuws dat je bij inh. kan blijven. Het geeft je de komende dagen vast "vleugels" tijdens het wandelen.
    Geniet van de tocht. Ik vind het erg leuk om je verhalen te lezen.
  17. Saskia:
    Dank je marike. Heerlijk geslapen vannacht. Eindelijk x
  18. Connie:
    Hoi Sas,

Wat heerlijk voor je dat je kan blijven bij Inholland! Bijzonder moment om dat te horen tijdens "je tocht'. Succes verder en geniet ervan.
  19. Beate:
    26 augustus 2014
    Wat geweldig Sas, gefeliciteerd. Een last van je schouders en dat kan je vast wel gebruiken. Veel succes met je tocht liefs Beate
  20. Ellen Sterrenburg:
    26 augustus 2014
    Wat heerlijk voor je Sas ben heel blij voor je !!!
    Nu extra genieten van je reis ... !
    Liefs Ellen
  21. Miranda:
    26 augustus 2014
    Fantastisch nieuws gisteren voor onze kamer, maar ook gelukkig voor de meesten daarbuiten. Roxanne heeft vandaag gehoord dat ook zij geplaatst is. Ben erg blij en geniet ook van jouw mooie verhalen en foto's!
    Liefs, Miran
  22. El:
    26 augustus 2014
    Lieve sas, het is je allemaal zo gegund, ik ben zo blij voor je xxx