Oefenen met Mireille
8 augustus 2014
Gisteren een stuk gelopen met Mireille, en de rugzak:) onderwijl haar vakantie evaluerend die er alweer bijna opzit.
Vanmorgen behoorlijke last van mijn onderrug, is het van de rugzak of is het "gewoon" een soort van psychisch verzet tegen de hele onderneming die nu wel heel dichtbij komt en toch ook wel heel spannend is!
Vandaag mijn laatste werkdag en dan dus heel lang vrij, alleen dat al is natuurlijk een zeer grote luxe.
Ik ga ervan genieten hoe het ook gaat lopen......

ik hoop dat je genoten hebt, ik neem aan dat ik wel wat ga lezen op je facebook?!
fijne vakantie nog en tot later, groetjes Saskia
Groetjes, Miranda
Groetjes, Miranda
wel fijn om nu klaar te zijn met werken.
ik hoop dat jij ook geniet van jouw vakantie.
nog veel plezier en tot over een tijdje!
groetjes Saskia
wel fijn om nu klaar te zijn met werken.
ik hoop dat jij ook geniet van jouw vakantie.
nog veel plezier en tot over een tijdje!
groetjes Saskia
jij veel plezier in september met je loop!
tot later dan maar
groetjes Saskia
Natuurlijk is het hartstikke spannend, je bent er al een tijd mee bezig,het gaat vast goed komen, vooral niet teveel begage meenemen!
Liefs,
Sol
zin in hoor! xss
heb gister op de kaart gekeken waar jij zit, en dat is totaal niet in de buurt...
zin in hoor! xss
Xsas
Ik neem aan dat ik je dan ook kan volgen.
Succes ik ben heel benieuwd naar jullie avontuur.
Groetjes
Ik wens je een fantastische reis toe, geniet ervan en met je rug komt het vast goed als je eenmaal opweg bent!
Ik ga je volgen
Liefs mir
Fijn feest met Bob.
Xsas
Jij hebt hier zo lang naar uitgekeken en veel over gelezen en nu ga je het echt DOEN. Super stoer. Heel veel plezier maar vooral veel interessante ontmoetingen gewenst.
Liefs,
Marjo
Dankjewel
Lief!
Later meer
Xsas
ik hoorde van cobie dat je deze voettocht gaat maken. Wat goed van je. Ik ga je volgen via de blog.
succes!
groeten Ilse
Groetjes saskia
Ik vind het heel stoer en wens je een blarenvrije en fijne tocht.
Kom gezond - en gelouterd?... met één slechte eigenschap minder (welke?) weer terug!